#ЖивиБезІлюзій #МолодьПротиНасильства

     Серед справжніх викликів сучасності, зокрема проблеми насильства, молодь грає важливу роль у формуванні безпечного та освіченого суспільства.

 У  нашому закладі ми вітаємо ініціативу ГО «Ла-Страда», яка запрошує старшокласників взяти участь у захопливому ігрофікованому онлайн квесті "Живи без ілюзій". Цей унікальний захід призначений для того, щоб навчити молодь розпізнавати та протидіяти різним видам насильства, зокрема домашньому та гендерно зумовленому.

Дівчата – учениці 10-х класів  спільно з практичним психологом та соціальним педагогом закладу долучилися до проходження квесту. Спеціально розроблені завдання та вправи дозволили учасницям глибше пізнати проблему  домашнього та гендерно зумовленого насильства, розвинути навички взаємодії, навички впливу на своє оточення  та  надало можливість попрактикуватися у вирішенні конкретних, життєвих ситуацій.

Проходження квесту для дівчат стало захоплюючим та інтерактивним досвідом, який не лише розширив знання учасниць з питань проявів різних видів насильства, але й допоміг їм зрозуміти, що саме вони можуть стати активними агентами позитивних змін у нашому суспільстві.

Проведення такого заходу в шкільному середовищі надало  ученицям можливість обговорити цю серйозну проблему в невимушеній  атмосфері, збільшити рівень своєї освіченості з питань насильства, а також допомогло усвідомити те, що вони є активними заступниками в роботі над побудовою безпечного та гармонійного оточення".

Квест "Живи без ілюзій"- є першим кроком у формуванні молоді, яка активно залучається до розв'язання суспільних проблем та прагне створити світ без насильства.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Прояви дезадаптації та причини її виникнення

Тиха трагедія з нашими дітьми, про яку ніхто не говорить

ЩО ТАКЕ ПРОБЛЕМНА ПОВЕДІНКА?