Інформаційна кампанія про захист дівчат в інтернеті

Кожне третє повідомлення про сексуальне насильство над дітьми в інтернеті стосується дівчат 11-13 років. Як захистити дівчат онлайн?

Кожної миті 750 000 злочинців налагоджують довірливий контакт із дитиною в інтернеті з метою сексуального насильства. 1 із 3 повідомлень про сексуальне насильство над дітьми онлайн стосується дівчат 11-13 років, згідно з дослідженням Internet Watch Foundation.

Інформаційна кампанія про захист дівчат в інтернеті

До Міжнародного жіночого дня #stop_sexтинг хоче нагадати про основні загрози для дівчат в інтернеті. Кожна дитина, яка має необмежений доступ до пристроїв, що підключені до інтернету, знаходиться в зоні ризику. І батьки мають розуміти, що мова йде не лише про неконтрольований час онлайн, дезінформацію та надмірну увагу до трендів соцмереж. Сексуальне насильство є не тільки в офлайн-реальності, але й в інтернеті. Ці явища набули термінів: «секстинг», «онлайн-грумінг» та «сексторшен». 

З метою захисту дітей онлайн #stop_sexтинг запускає інформаційну кампанію в соцмережах разом з британською організацією Internet Watch Foundation та представляє вашій увазі адаптацію соціального відео про злочини в інтернеті: 


Ще більше інформації про ризики для дітей онлайн, корисні посібники, книги та фільми ви можете знайти на оновленому сайті https://stop-sexting.in.ua/.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Прояви дезадаптації та причини її виникнення

Тиха трагедія з нашими дітьми, про яку ніхто не говорить

ЩО ТАКЕ ПРОБЛЕМНА ПОВЕДІНКА?