Читаємо з користю!!!


Карантин продовжується, а значить саме час самовдосконалюватись та розвиватись, читаючи цікаві та корисні книги. Тому пропонуємо до вашої уваги серію книг американської письменниці Джен Сінсеро.
Джен Сінсеро - автор мотиваційних бестселерів #1 по версії  The New York Times, спікер, успішний бізнес-тренер. Джен допомогла багатьом людям змінити на краще кар'єру та особисте життя.
Також вона пише для різноманітних ЗМІ, в тому числі The New York Times, The Dr. Oz Show, Oprah Magazine, Success Magazine/Radio, Money Magazine, Comedy Central, Forbes, Fast Company, Bloomberg, Interview, Cosmo и The Howard Stern Show.

Книга Джен Сінсеро «НИ СЫ. Будь уверен в своих силах и не позволяй сомнениям мешать тебе двигаться вперед».

Про книгу:
Одна з найпопулярніших книг з самодопомоги, яка допомогла багатьом людям змінити своє життя. За допомогою історій, що надихають, порад мудреців і простих вправ автор книги Джен Сінсеро допоможе вам створити життя, якого ви прагнете.
Автор запрошує вас в трохи дику, але разом з тим радісну поїздку до вашої власної трансформації, допомагаючи вам створювати ваш власний стійкий шлях до фінансів, відносин, кар'єри, і взагалі всебічно розвивати життя, якого ви так бажаєте. Ще не встигнув дочитати цю книгу до кінця, ви зрозумієте, чому ви такий (така), яким (якою) ви є, як любити те, що ви не можете змінити, як змінити те, що ви не любите, і як використовувати Силу, щоб впорається з усіма вашими проблемами.
Джен Сінсеро на власному досвіді переконалася, що починати змінювати своє життя не просто, але результат вартий того. Якщо змішати докупи віру у свої сили, зухвалість, самоіронію і гумор, то можна прийти до того життя, про яке ви мрієте.

Чому варто купити книгу «Джен Сінсеро?

Книга «НИ СЫ. Будь уверен в своих силах и не позволяй сомнениям мешать тебе двигаться вперед» - це не просто книжка про самодопомогу, це найкраща книга на цю тему. Автор пропонує читачеві двадцять сім дієвих методик, які приведуть вас до реальних результатів. Вона відрізняється від багатьох інших, ще й щирим гумором, дивовижною самоіронією і неймовірною зухвалістю.

Книга Джен Сінсеро «НЕ НОЙ. Только тот, кто перестал сетовать на судьбу, может стать богатым».

Про книгу:
Завдяки цій книзі, ви зможете відпустити свої страхи та подолати камені спотикання, які не дозволяли вам раніше досягти фінансового успіху. Автор цієї книги Джен Сінсеро, у своїй розповіді опирається на власну трансформацію. Всього за кілька років, від майже сорокарічної жінки, що живе в переобладнаному гаражі та купує одяг в секонд-хенді, вона перетворилася в жінку, яка подорожує по світу і стильно одягається.

З цієї книги ви дізнаєтеся: що заважає вам заробляти гроші; зрозумієте як справлятися з власними сумнівами, страхами, доводами; навчитеся по іншому ставитися до грошей; відкриєте в собі свою природну здатність розбагатіти; зрозумієте як формувати свою реальність і перестати грати роль жертви обставин; зрозумієте як заробити стільки грошей, скільки ви хочете.

Книга допомагає прийти до розуміння того, що фінансовий достаток - це велика внутрішня робота, яка починається з вашого мислення. Джен Сінсеро написала серйозну книгу, але забавною авторською мовою. У ній ви знайдете відповіді на те, як визначити ваші конкретні обмежувальні переконання стосовно грошей і змінити їх.

Чому варто купити  книгу «НЕ НОЙ. Только тот, кто перестал сетовать на судьбу, может стать богатым» Джен Сінсеро?

«НЕ НОЙ. Только тот, кто перестал сетовать на судьбу, может стать богатым» - це книжка, яка допомагає усунути перешкоди між вами та доходом вашої мрії. Вона поєднує в собі веселі особисті розмови і практичні поради, завдяки яким ви зможете отримувати реальні результати та нарешті заробляти ті гроші, про які давно мріяли.

Та третя книга "НЕ ТУПИ".

Ця книга - ваш особистий тренер. Кожен день вона буде піднімати бойовий дух і заряджати на успіх. Її автор, знаменита Джен Сінсеро, закликає не зменшувати обертів на шляху до успіху і щодня накачувати «м'язи крутості» в Духовному тренажерному залі.

«Успіх - це спосіб існування, постійної адаптації та зростання. Чим більше ви робите для свого успіху, тим легшим стає шлях», - лунає бойовий клич Сінсеро.

«Не тупи» - це книга-тренінг з вправами і техніками для щоденної роботи над собою. За її допомогою ви підвищите рівень енергії та збережете усвідомленість і мотивацію навіть у найважчі часи.


Авторка: Анна Баланюк

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Прояви дезадаптації та причини її виникнення

Тиха трагедія з нашими дітьми, про яку ніхто не говорить

ЩО ТАКЕ ПРОБЛЕМНА ПОВЕДІНКА?